Zand RecyclingSTC-KNRM Offshore SafetyDe Jongh Pipesystems BVMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

Elobau is het tweede kwartaal begonnen met een nieuwe slogan: "Creating Sustainable Solutions".

Elobau is het tweede kwartaal begonnen met een nieuwe slogan: "Creating Sustainable Solutions".Deze claim vervangt  'sensortechnologie', die niet langer geschikt is voor onze huidige services en productportfolio.Onze slogan " Creating Sustainable Solutions " is het DNA van ons bedrijf. Het weerspiegelt onze bedrijfsfilosofie, die we al vele jaren hebben geleefd en geademd, en tegelijkertijd wijst het op de onze visie voor de toekomst.

Elke afzonderlijke term in " Creating Sustainable Solutions " maakt een belofte aan onze klanten, leveranciers en werknemers:Creating /creëren:

In een partnerschap met elobau kunt u vertrouwen op onze passie voor innovaties met een echte meerwaarde. We zullen actief gebruik maken van onze expertise, creativiteit en een alert beeld van de wereld om u een vooruitstrevend antwoord te bieden op de uitdagingen van de toekomst.Sustainable / duurzame:

"Duurzaamheid" is de kwalitatieve kern van wat we doen. In samenwerking met ons profiteert u hiervan op verschillende manieren: u hebt de zekerheid van een leverancier van duurzaam geproduceerde oplossingen en verzamelt op deze manier waardevolle punten voor uw eigen duurzaamheidsscore. In ons heeft u een partner die u teams levert die consistent en goed presteren vanwege de duurzame behandeling van onze medewerkers. Last but not least leidt ons consistente duurzaamheidsbeleid tot uiterst betrouwbare, duurzame producten.Solutions /oplossingen:

Met elobau kiest u een partner met de ambitie om altijd een leider te zijn in het vinden van de juiste oplossing voor uw behoeften. Onze kernactiviteiten zijn op sensoren gebaseerde oplossingen - bestaande uit hardware, software en uitstekende service. Maar onze toewijding aan "duurzame oplossingen" gaat veel verder. Gebaseerd op de intelligente interactie van een toonaangevend product- en technologieportfolio, willen we u graag verrassen met onze op maat gemaakte oplossingen. Oplossingen die bijdragen aan meer duurzaamheid voor u en uw klanten.

 

meer nieuws