Zand RecyclingEagle BurgmannUnited RentalsMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

Detos leidt naar het ondergrondse

We hebben een behuizing voor over een ondergrondse toegang geproduceerd en geplaatst. Het modulaire systeem van onze behuizingen is met dit project tot het maximum getest!

 

Voor Delfluent Services hebben we een oude stalen behuizing vervangen voor een Detos behuizing. Dit project was maatwerk, wat laat zien tot welke mate Detos aangepast kan worden op de wensen van de klant. We hebben gebruik gemaakt van speciale inzet stukken waarover we al eerder schreven <LINK>.

 

Delfluent

Delfluent Services is verantwoordelijk voor het inzamelen en zuiveren van afvalwater. Dat doen ze in de afvalwaterzuiveringsinstallaties – AWZI – Houtrust in Den Haag en Harnaschpolder in Den Hoorn. Dit zijn de grootste afvalwaterzuiveringsinstallaties van Nederland en één van de grootsten van Europa.

 

Zorgvuldig

De behuizing moest op een bestaande betonnen opbouw worden geplaatst. Daarom was het belangrijk dat de maten goed werden ingesteld. We hebben op locatie zorgvuldig de maten opgenomen. Aan de binnenzijde is een ventilatieschacht, waardoor ophoging aan de voorzijde benodigd was. Dit hebben we gerealiseerd door een mini-paneel te maken. Na het verwijderen van de oude, stalen behuizing en de montage op locatie is de dorpel uitgevuld met epoxy met zand. Zo is de behuizing ook hier waterdicht.

 

Zoals je ziet zijn de mogelijkheden van onze behuizingen eindeloos! Wil je meer inspiratie op doen? Scroll dan eens door ons portfolio ( https://www.detosbehuizingen.nl/portfolio/ ) of de nieuwspagina (https://www.detosbehuizingen.nl/nieuws/).

 

Wil je meer weten over onze Detos behuizingen en de mogelijkheden die wij te bieden hebben wat betreft maatwerk? Kijk dan hier of neem contact met ons op.