Zand RecyclingEagle BurgmannUnited RentalsMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

Genoeg uitdagingen bij Poly Products!

Adri van der Kruk was toe een nieuwe uitdaging: na 21 jaar voor verschillende werkgevers in de stand- en interieurbouw te hebben gewerkt, trok hij de stoute schoenen aan. Aanvankelijk leek Poly Products wat ver van zijn bed, maar na goede gesprekken en serieuze afwegingen, waagde hij de stap!

 

Inmiddels is Adri anderhalve maand bij ons aan het werk als projectleider – werkvoorbereider. “Nadat ik een dag heb meegelopen, hebben we al snel de volgende stap gezet! Deze eerste weken kijk ik vooral heel goed om me heen. In de fabriek en op kantoor.”

 

Maatwerk

Adri: “De uitdaging die ik zocht heb ik zeker gevonden: ik werk in een heel nieuw bedrijf, met een product waar ik nog veel over kan leren. Het is meer technisch inhoudelijk, waar in mijn vorige werk, het visuele en creatieve aspect een grotere rol speelde. Ik vind het prettig bij een ‘maak-bedrijf’ te werken. We leveren maatwerk, in een grote diversiteit!”

 

Uitdagingen

“Mijn uitdagingen liggen in deze eerste periode naast de productie in de fabriek, ook op kantoor”, vertelt Adri. “Ik maak kennis met diverse programmatuur en wat betreft het 3D tekenen met CAD leer ik ook een andere opbouw. Al met al gaat het lekker: ik ben al betrokken bij een aantal projecten. Ik ga me bezig houden met de Detos behuizingen, en met ons nieuwe project: ECOseals!”

 

Engineering

Adri: “Als projectleider en werkvoorbereider hou ik me bezig met verkooptekeningen, detailtekeningen en de inkoop van materialen. Vervolgens begeleid ik de productie en zorg dat de planning wordt gehaald. Tenslotte ben ik aanwezig bij de oplevering en neem ik de nazorg en nacalculatie voor mijn rekening. Het is een gevarieerde baan! Op termijn wil ik me ook met de engineering bemoeien.”

 

Dynamiek

“Wat me nu al opvalt”, zegt Adri, “is de enorme vakkennis van mijn collega’s in de fabriek. Door het zeer beperkte verloop is er veel ervaring! Op het kantoor heb ik juist veel jonge collega’s: die combinatie zorgt voor een prettige dynamiek. We hebben een leuk team en ik kan nog op allerlei vlakken nog veel leren van mijn collega’s. Daartegenover probeer ik mijn ervaring op het gebied van visuele aantrekkelijkheid te delen!”

 

Klussen

Adri: “Ik ben 42 jaar oud en woon met mijn jonge gezin in Gorinchem. Voor mij was het een voorwaarde een baan te vinden met een bepaalde regelmaat, in de buurt van mijn woonplaats: dat is prima gelukt! Met een dochter van vier en een zoon van elf maanden oud, heb ik mijn handen vol. In mijn vrije tijd stap ik graag op mijn racefiets: het is prettig om op pad te kunnen wanneer ik wil. Daarnaast hou ik van klussen aan ons huis!”