Zand RecyclingEagle BurgmannUnited RentalsMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

OFFICIAL RELEASE ​ EasyAir ™ Turbo

OFFICIAL RELEASE

 
EasyAir Turbo

Als officiële handelsvertegenwoordiger van Howden levert ASV-Services BV naast de bekende HV-Turbo centrifugaal compressoren nu ook de Howden EasyAir Turbo compressor als alternatieve, hoog efficiënte oplossing voor de beluchting van afvalwaterzuiveringsinstallaties.



Howden EasyAir Turbo maakt gebruik van een combinatie van toonaangevende aerodynamische technologie, magnetische lagering en permanent magnetische motortechnologie om een betrouwbare, compacte en zeer efficiënte turbobcompressor te leveren voor onze klanten in de afvalwaterzuiveringsindustrie.



Uniek besturingssysteem

Door het gebruik van de unieke combinatie van variabele diffusors en een frequentie omvormer (Dual Point Control™) wordt een zeer breed vol metrisch regelbereik behaald bij een hoge constante efficiëntie.



Waarom kiezen voor de EasyAir Turbo?

Excellente engineering

Howden’s technisch ontwerp is gericht op productintegriteit, lange levensduur en maximale efficiëntie.

Moderne productie

Howden’s ultramoderne productiefaciliteiten en strikte kwaliteitscontroles garanderen de hoogste mate van betrouwbaarheid en kwaliteit.

Maximale efficiëntie

Howden-regelsystemen maximaliseren de operationele efficiëntie en bieden oneindig variabele capaciteiten over een zeer breed werkbereik (30-100%).

Reputatie voor kwaliteit

Howden is geaccrediteerd volgens ISO 9001 en ISO 14001 en worden regelmatig geauditeerd door grote klanten en een internationaal erkende beoordelingsorganisatie.

 

Wereldwijde dekking

Regionale verkoop- en servicecentra van Howden over de hele wereld zorgen ervoor dat klanten altijd toegang tot snelle en hooggekwalificeerde services voor hun specifieke behoeften krijgen. Voor de Benelux is ASV-Services BV (NL) een betrouwbaar partner en specialist.



Plug & Play-installatie

De EasyAir compressor wordt zeer compleet en in een robuuste plug & play omkasting geleverd. Plaatsing en aansluiting op het beluchtingsysteem is hierdoor snel en eenvoudig.

 
Hoogtepunten EasyAir Turbo



  • 100% olievrij

  • Hoge druk procesdruk mogelijk voor een hoge operationele stabiliteit

  • Dual Point Control™ leidt tot een zeer efficiënte werking

  • Groot regelbereik (30-100%)

  • Lage LCC (totale uitgaven – lange termijn operaties en kapitaalkosten)

  • Meerdere machines mogelijk op systeem met traploze regeling

  • Ethernet-verbinding voor installatie DCS beschikbaar

  • Draagt bij aan een verbeterde Carbon Footprint

  • Plug & play installatie


Belangrijkste markten/ toepassingsgebieden:

Afvalwaterbehandeling, gemeentelijk afvalwater en industrieel afvalwater

ASV Services BV, Uw onafhankelijk specialist voor controle, verkoop en service en nieuwbouw van industriële meet- en regelapparatuur. Wij bieden onze klanten ten alle tijden long term onderhoudsprogramma’s voor alle apparatuur. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen;

Info@asv-services.nl / +31(0) 521-571 519