Zand RecyclingEagle BurgmannUnited RentalsMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

Terug vooruit

Januari is een mooi moment om je positie te bepalen. Waar staan Detos nu en waar willen ze heen? Hun nieuwe collega Sven Kleppe (verkoop, advies & engineering) blikt terug op het afgelopen Detos-jaar en bespreekt de focus voor 2022.

"Afgelopen jaar ben ik in dienst gekomen bij Poly Products en heb ik kennis mogen maken met de Detos behuizingen en de uitgebreide mogelijkheden. Inmiddels heb ik het Detos systeem aardig onder de knie."

Eindeloos
"Ik blijf me verbazen over de hoeveelheid opties die het systeem biedt. Alleen de ‘standaard’ behuizing heeft al veel uiteenlopende mogelijkheden. Zodra er een ‘niet standaard’ aanvraag binnenkomt kan ik altijd terecht bij de mannen in de werkplaats. Ze denken graag mee over de mogelijkheden en de uitvoering. Mede door hun jarenlange ervaring met composiet, zijn de opties praktisch eindeloos."

Uniek
In 2021 werden deze opties dan ook steeds breder erkend. Zo heeft Detos behuizingen ontwikkeld met maar drie wanden, welke ingezet worden als laadstraat stations. Een ander bijzonder project waren hun behuizingen op de Maasvlakte. Deze maatwerk behuizingen werden uitgerust met extra brede schuifdeuren en zo gebouwd dat ze over andere opstellingen heen konden worden geplaatst. Unieke behuizingen voor unieke projecten.

Hoogtepunt
Het hoogtepunt van het afgelopen jaar was wel de productie en oplevering van hun duizendste behuizing. Een echte mijlpaal! Maar dit hebben jullie vast wel voorbij zien komen op de website en LinkedIn-pagina. Meer weten over onze hoogtepunten van afgelopen jaar? Lees dan dit bericht.

Duurzaamheid
De behuizingen van Detos hebben al duurzame eigenschappen, maar ook Poly Products breed zullen ze meer in gaan zetten op duurzaamheid. Met als bewijs het groencertificaat voor 2022! Onze energie is voor 100 procent afkomstig van Nederlandse zonne-energie. Ook zijn de lampen in hun productieruimte al vervangen door duurzame Ledverlichting.

Mankracht
Voor 2022 stromen de aanvragen al binnen en Detos verwacht dan ook weer veel mooie en unieke behuizingen te kunnen maken. Hiervoor kunnen ze nog wel wat extra mankracht gebruiken. Ben jij nog op zoek naar eennieuwe baan? Detos is nog op zoek naar een werkvoorbereider voor onder andere hun Detos behuizingen.