Zand RecyclingEagle BurgmannUnited RentalsMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

Detos op dé vakbeurs voor de waterketen

Aqua Nederland gaat door! Op 15, 16 en 17 maart is de evenementenhal in Gorinchem de plek waar de vakbeurs voor de gehele waterketen in Nederland wordt gehouden. Natuurlijk is Detos ook aanwezig, als onderdeel van die waterketen.

Eigenlijk is er maar één waterketen in Nederland. Die keten vormt steeds meer een geheel. Door goed samen te werken gaat Detos uitdagingen op het gebied van circulariteit, energietransitie, klimaatadaptatie en veilig water aan.

Dé vakbeurs
Aqua Nederland is dé vakbeurs van Nederland op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater, stedelijk water en rioolbeheer. Tijdens Aqua Nederland wordt vraag en aanbod van watertechnologie, waterbeheerdiensten en kennisproducten samengebracht.

Watersector
In de watersector zijn Detos behuizingen niet meer weg te denken: de prefab gebouwde, modulaire composiet behuizingen bieden je medewerkers en kostbare apparatuur bescherming tegen weersinvloeden zonder dat er bijvoorbeeld zware funderingen nodig zijn. Onze Detos behuizingen worden bijvoorbeeld veelvuldig ingezet door waterschappen in heel het land.

ComposietDetos engineeren, produceren, monteren en onderhouden al je composiet projecten. Ook voor inspecties van bestaande composiet constructies en producten ben je bij Detos aan het juiste adres!

Wil jij weten wat de toegevoegde waarde van Detos behuizingen voor de waterketen kan zijn? Meld je dan aan voor deelname aan Aqua Nederland via deze link.