Zand RecyclingEagle BurgmannUnited RentalsMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

Studentenbezoek

Onder het motto ‘leren, inspireren & ontmoeten’ zijn wij donderdag 14 april bezocht door dertig studenten Industrieel Product Ontwerpen (IPO). De interactie met deze eerstejaars IPO studenten van Hogeschool Rotterdam was erg leuk!

 

Voor de studenten was het hun eerste bedrijfsbezoek, nadat ze hun studierichting hadden gekozen. Deze studierichting gaat in grote lijnen hun beroepskeuze bepalen. Voor veel studenten was hun bezoek aan Poly Products een echte eye opener!

 

Praktijk

Tessa Koppers van Hogeschool Rotterdam is enthousiast over het bezoek. “We bezoeken juist een locatie om eerstejaars studenten te laten zien hoe het eraan toe gaat in een productiebedrijf. De kennis die ze hebben opgedaan over productietechnieken, kunnen ze nu eens in het echt zien.” Tessa vervolgt: “Dit is een goede ervaring om ergens anders informatie op te doen. Te zien hoe de theorie er in de praktijk uitziet! Een ervaring blijft beter hangen, dan informatie van een scherm of in een klaslokaallokaal.”

 

Bijzonder geïnteresseerd

Directeur Michiel de Bruijcker: “Leuk om deze groep, in de vroege fase van hun studie, kennis te laten maken met onze IPO-aspecten. De studenten waren bijzonder geïnteresseerd!” Tessa: “Ze vonden het leuk dat er veel werd verteld en dat ze konden zien wat zij zelf ook zouden kunnen ontwerpen. De omvang van de producten was indrukwekkend, wat voor de studenten goed was om zich te realiseren.”

 

Waardeketens

Regelmatig ontvangen wij groepen met zeer uiteenlopende achtergronden: van schoolklassen tot netwerkclubs, en van mede-ondernemers tot cursisten. Kennis delen en elkaar ontmoeten helpt bij het bouwen sterke waardeketens tussen marktpartijen. Wij proberen daar een bijdrage aan te leveren. Daarvoor maken we gebruik van onze showroom, waar we de groepen ontvangen.

 

Wil je ook meer leren, geïnspireerd worden en anderen ontmoeten? Neem dan contact met ons op.